martes, 2 de febrero de 2010

Colectivo de Benicasim

Esquerra Unida presenta la Convocatòria Ciutadana a Benicàssim

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, el regidor d’EUPV a l’Ajuntament de Benicàssim, Sebastián Esparducer, i la diputada autonòmica d’EUPV Marina Albiol, han presentat aquest mati al municipi de la Plana Alta la Convocatòria Ciutadana pel País Valencià, una estratègia que suma esforços i veus de l’esquerra en el context de la refundació d’EUPV, i que va encaminada de cara a les pròximes eleccions de 2011.

Sanz ha aprofitat la visita a Benicàssim per explicar l’esperit d’aquesta convocatòria “a la que s’han sumat representants de tots els àmbits de la societat, des de la cultura, fins el sindicalisme, l’ensenyament, les organitzacions socials, etc. Sóm la tercera força política del País Valencià i de l’Estat i en una situació com l’actual, de crisi econòmica, social i institucional, som necessaris més que mai. Per això cal la convergència en aquesta convocatòria de l’esquerra social i política”.

Precisament, Esparducer ha incidit en la tasca de participació que promou la Convocatòria Ciutadana d’EUPV: “estem treballant per escoltar a la gent, ja estem acostumats en Benicàssim a impulsar la participació des de la regidoria que portem en l’ajuntament. Pel que fa a la Convocatòria Ciutadana, volem conèixer els problemes dels ciutadans i entre tots trobar solucions, per plantejar junts els continguts del nostre programa electoral”.

Més de 40 actes al llarg de tota la geografia valenciana i més de 30 rodes de premsa en sols un mes i mig, són les xifres previstes per donar a conèixer la Convocatòria Ciutadana. “Estem convençuts de que cal que presentem aquesta convocatòria a tots els ciutadans. Tots aquestos actes acabaran en una festa de la Convocatòria Ciutadana que celebrarem a principis de març i que comptarà per descomptat amb el coordinador general de IU, Cayo Lara”, ha anunciat Sanz.

València, 1 de febrer de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

1 comentario: