martes, 5 de enero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EU RECRIMINIA A ALBERTO FABRA PER FER UNA POLÍTICA DE GRANS EDIFICIS I OBLIDAR-SE DE LA CIUTADANIA

Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida: “Ni cent palaus de la festa, ni un centre de convencions en cada barri, poden amagar que a Castelló no hi ha escoles infantils públiques, que els majors no tenen residències, ni centres de dia o que som la província on més ha augmentat l’atur”

La diputada d’Esquerra Unida en Les Corts, Marina Albiol, considera que l’alcalde de Castelló, Alberto Fabra, està destinant tots els diners a grans projectes com el Palau de la Festa, el Centre de Convencions o la seu de la VIU, mentre qüestions bàsiques per a la ciutadania en temes de serveis socials o educació es queden sense atendre.

Albiol considera que el Partit Popular únicament vol construir grans edificis i gastar-se milions amb arquitectes famosos per fer una política de propaganda, d’aparença, quan el que hauria de fer és atendre als ciutadans i ciutadanes de Castelló. “Ja és hora que deixen de banda la política d’aparador i es posen a solucionar els problemes reals”.

“És intolerable que cada any es paguen més impostos municipals i aquests diners acaben en la butxaca dels arquitectes famosos i de les constructores que construeixen els palaus del Partit Popular, quan açò no millora en absolut el benestar de la població”.

Albiol considera que el PP no aconseguirà enganyar als veïns i veïnes de Castelló, “perquè ni cent palaus de la festa, ni un centre de convencions en cada barri, poden amagar que a Castelló no hi ha escoles infantils públiques, que el transport públic és completament inadequat e insuficient, que els nostres majors no tenen residències, ni centres de dia”.

La diputada d’Esquerra Unida opina que en moments de crisi, cal invertir un obra pública però en obres que creen ocupacions estables, més enllà de la pròpia construcció de l’edifici, com col·legis, centres de salut, residències per a majors o escoles infantils. “Aquestos grans edificis només crearan ocupació durant la seua construcció, després res, perquè son grans continents, però sense contingut”.

2 de gener de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario