martes, 19 de enero de 2010

colectivo de Vila-real

Marga Sanz(EU): “La Convocatòria Ciutadana recuperarà la força d’Esquerra Unida a Vilareal”.

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, i el coordinador local d’EUPV a Vila-real, Manuel Vilar, han presentat aquest matí a la ciutat de la Plana Baixa la Convocatòria Ciutadana pel País Valencià, una estratègia que suma esforços i veus de l’esquerra en el context de la refundació d’EUPV, i que va encaminada de cara a les pròximes eleccions de 2011. La proposta, que ha estat donada hui a conéixer als mitjans de comunicació, serà presentada oficialment en un acte públic a Vila-real el pròxim divendres 22 de gener al Casal Jaume I de la localitat.

Sanz ha aprofitat la visita a Vila-real per explicar l’esperit d’aquesta convocatòria “a la que s’han sumat representants de tots els àmbits de la societat, des de la cultura, fins el sindicalisme, l’ensenyament, les organitzacions socials, etc. Sóm la tercera força política del País Valencià i de l’Estat i en una situació com l’actual, de tantíssima emergència democràtica, som necessaris més que mai. Per això cal la convergència en aquesta convocatòria de l’esquerra social i política. La província de Castelló, amb la figura de Fabra i les seues imputacions, està necessitada d’una depuració política urgent”.

Precisament, Vilar ha incidit en el treball organitzatiu que està realitzant EUPV en la ciutat de Vila-real, “estem menejant-nos molt per donar a conéixer aquesta convocatòria”. Sanz ha afegit que l’objectiu és “recuperar la força d’EUPV en Vila-real i aconseguir entrar en l’ajuntament”.

EUPV de Vila-real celebrarà l’acte de presentació de la Convocatòria Ciutadana al públic el pròxim divendres 22 de gener a les 19H en el Casal Jaume I del municipi, on assistiran la diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol i el portaveu de la Comissió Executiva d’EUPV i responsable de Comunicació, Ignacio Blanco.

València, 19 de gener de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario