lunes, 18 de enero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “Les amenaces del PP per a que els seus càrrecs signen el codi anticorrupció sembla que no van adreçades a Fabra” La diputada autonòmica d’EUPV ha qualificat “d’hilarant” que la direcció del PP “intente ara mostrar una ma dura amb els seus càrrecs i els obligue a signar el seu codi anticorrupció sota l’amenaça de no anar en les llistes electorals. Dubtem d’eixes signatures i de molts d’aquells que signaran sense complir veritablement amb el codi, amb allò de no acceptar regals, publicar els seu béns i no estar immersos en processos judicials. És el cas, com no, de Carlos Fabra, a qui no hi ha codi anticorrupció que estiga fet per a ell”.
Albiol assenyala que el PP “porta mesos intentant llavar la seua imatge, summament embrutada pel cas Gürtel. El codi anticorrupció arriba tard i malament, sense efectes retroactius. Ens preguntem què passarà amb tots aquells càrrecs del PP que han incomplit el codi fins ara, com és el cas del propi Camps. El signaran com si res?”, pregunta Albiol.
Esquerra Unida entén que el PP “es burla de la intel•ligència de la ciutadania, quan pretén fer nos veure que depura responsabilitats i actua per a combatre i previndre la corrupció, però segueix mantenint a l’intocable per a ells que és Carlos Fabra. Resulta sagnant aquesta manera d’enganyar”, critica.
La diputada d’esquerres assegura que el Partit Popular “simplement intenta desviar l’atenció. El que hauria de fer Romay-Beccaria, com ja li insistírem fa uns dies, és visitar Castelló i deixar de recolzar a Fabra, qui, li recordem està imputat per diversos delictes. La seua sola presència encara en el seu càrrec desmunta qualsevol codi anticorrupció”.


València, 18 de gener de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario