martes, 19 de enero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

CARRERAS: “ÉS IMPRESCINDIBLE UNA VEU D’ESQUERRES A L’AJUNTAMENT DE CASTELLÓ”

Aquesta vesprada ha sigut presentada la nova Coordinadora d’Esquerra Unida de Castelló, Carmen Carreras, que ha comparegut acompanyada de la Coordinadora General d’EUPV, Marga Sanz i de la diputada d’EUPV, Marina Albiol.
Carreras assegura que aquest és “un repte molt important, ja que assumeix el càrrec amb molta il·lusió i amb el propòsit de treballar per a que la veu d’Esquerra Unida siga escoltada en la ciutat de Castelló”.
La nova Coordinadora d’EU assegura que el fet que Castelló tinga la taxa d’atur més elevada de tot el Pais Valencia es conseqüència directa d’unes politiques centrades en la bombolla urbanística i en projectes faraònics que es realitzen a costa de les inversions que realment necessita la ciutat. “Cal que Esquerra Unida continue reivindicant un model econòmic alternatiu, que pose les necessitats dels treballadors i treballadores per damunt dels interessos econòmics d’uns pocs”.
Carreras considera que a l’ajuntament de Castelló no hi ha una veu que represente realment als treballadors i treballadores i a les persones amb mes necessitats. “En aquest moment tan crític es fa més necessària que mai la presencia d’una veu d’esquerres a l’ajuntament que aposte per una educació, una sanitat i uns serveis socials de qualitat”.
Carreras és marca com a objectiu principal el continuar el treball del col·lectiu d’Esquerra Unida amb els diferents moviments socials de Castelló, mitjançant la Convocatòria Ciutadana. “La Convocatòria Ciutadana és una crida a tota aquella gent que s’identifica amb l’esquerra alternativa i vol continuar lluitant, junt a Esquerra Unida, per tindre una ciutat més sostenible”.
19 de gener de 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario