viernes, 22 de enero de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL CONSIDERA IMMORAL QUE LA DIPUTACIÓ ES GASTE MÉS DE 60.000 EUROS EN EL SOPAR DE MAGDALENA

Marina Albiol, diputada d’EU, ha anunciat que Esquerra Unida no participarà del sopar de gala organitzat per la Diputació de Castelló per a les festes de la Magdalena. “No hem acudit els anys anteriors, ni
acudirem tampoc enguany, perquè nosaltres mai serem còmplices d’aquells que es gasten els diners de la ciutadania en dinars, sopars, viatges i regals...”
La diputada d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes considera una immoralitat que la Diputació de Castelló vaja a gastar-se al voltant de 63.000 euros en el sopar del Dia de la Província que es celebra durant les festes de la Magdalena, donada la situació econòmica que pateixen les comarques de Castelló.
Albiol recorda que Castelló és la província de tot l’Estat on més ha pujat l’atur, més de 50.000 homes i dones es troben sense treball, un 20% d’aquestes persones ja no cobra ni tan sols la prestació de l’atur i la situació sembla que no va a resoldre’s en greu. “Davant tot açò Carlos Fabra continua amb les seues ostentacions i gastant-se els diners dels nostres impostos en ‘soparots’ per als polítics, personatges il•lustres i amics del Partit Popular, sense importar-li els centenars de famílies víctimes de la crisi”.
Albiol ha anunciat que Esquerra Unida no participarà del sopar de gala organitzat per la Diputació de Castelló per a les festes de la Magdalena. “No hem acudit els anys anteriors, ni acudirem tampoc enguany, perquè nosaltres mai serem còmplices d’aquells que es gasten els diners de la ciutadania en dinars, sopars, viatges i regals...”.
La diputada d’EU ha considerat que no és sols una qüestió de la quantitat de diners que es gasten, sinó que sobretot és una qüestió ètica, una manera d’entendre la política, “el Partit Popular porta massa anys gastant-se els diners de tots i totes els ciutadans i ciutadanes en actes partidistes, en propaganda, en qüestions que només els beneficien a ells i a la seua gent més propera. No és només perquè enguany estem en crisi, nosaltres mai hem acceptat aquests tipus d’actes en els que amb els diners de tots gaudeixen un pocs”.

22 de gener de 2010
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario