lunes, 2 de noviembre de 2009

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “6 DELS 8 CENTRES DE SALUT PRESSUPOSTATS PER A CASTELLÓ JA DEURIEN ESTAR ACABATS DES DE 2008”

Marina Albiol, diputada d’EU, acusa al Conseller de Sanitat d’enganyar als ciutadans de Castelló ja que tots els anys ens presenten les mateixes inversions en centres de salut que mai arriben realitzar

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, denuncia que els pressupostos de la Generalitat Valenciana per a la província de Castelló tenen una manca de credibilitat insuportable i són una estafa a la ciutadania, sobretot en allò referent a sanitat.

Segons Albiol hi ha pressupostats 8 centres de salut per a tota la província, però si mirem els pressupostos d’anys anteriors en donem conter que 6 d’ells són centres de salut que ja deurien estar en funcionament enguany.

Els centres de salut de Castelló- Hermanos Villafaña, Borriana II, Benicarló, Peníscola i Vinaròs II, venen en els pressupostos des de l’any 2006 i tenien prevista la seua obertura per a l’any 2008, però ara es retarda la seua inauguració, en alguns casos fins a l’any 2012.

Una cosa semblant passa amb el centre de salut d’Almassora que a pesar de tindre que estar ja en funcionament enguany, retarden la seua construcció fins a l’any 2011. I també el CSI d’Onda que es preveia tindre a l’any 2011 es retarda ara fins a 2012.

Albiol acusa al Conseller de Sanitat, Manuel Cervera, d’enganyar a la ciutadania, ja que “any rere any ens presenten els uns pressupostos que simplement són de cara a la galeria, per que després no tenen res a veure amb les actuacions de la conselleria de sanitat. Any rere any les mateixes inversions que mai arriben a realitzar-se, any rere any els mateixos centres de salut i els mateixos hospitals que van retardant la inauguració per a millors temps, que no arribem mai”.

La diputada d’esquerres exigeix al Conseller que explique “on estan els diners que estaven pressupostats els anys anteriors per a aquestos centres de salut i no es van gastar en açò, si no en altres assumptes, i sobretot que done a conèixer el calendari real de construcció dels centres de salut, una vegada ja s’ha demostrat que allò que diu en els pressupostos és completament fals”.

31 d’octubre de 2009

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario