lunes, 2 de noviembre de 2009

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EU DENUNCIA QUE EL CONSELL TORNA A RETARDAR LA CONSTRUCCIÓ DE L’HOSPITAL DE LA VALL D’UIXÓ

Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida, denuncia que als pressupostos de 2010 es retarda la construcció de l’hospital de La Vall fins a 2012, quan fa dos anys que tindria que estar funcionant

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, acusa al Conseller de Sanitat, Manuel Cervera, d’enganyar any rere any als veïns i veïnes de La Vall d’Uixó amb la construcció de l’hospital.

Albiol recorda que l’hospital de La Vall va aparèixer per primera volta als pressupostos de la Generalitat Valenciana a l’any 2006 amb la intenció que estiguera en funcionament per a l’any 2008. “Des d’aleshores s’ha anat pressupostant tots els anys, i retardant la seua construcció”.

La diputada d’Esquerra Unida critica que als pressupostos de 2010, que el Consell acaba de fer públics, “torna a estar pressupostat aquest hospital i tornen a retardar la data de posada en marxa, ara diuen que serà per a 2012”. A més, puntualitza Albiol, per a l’any que ve només hi ha pressupostat 400.000 euros dels 18 milions d’euros que s’estima com a cost total, “és més que evident que amb aquestos diners no es pot començar a construir. I és normal, perquè no tenen el terreny, ni el projecte, ni res de res”.

La diputada d’EU critica durament l’actitud del Partit Popular amb aquest hospital, tant del Consell com de l’ajuntament de La Vall que encara no ha cedit els terrenys. “El PP des de fa molts anys quan arriben les campanyes electorals promet l’hospital de La Vall, però després a l’hora de la veritat s’obliden de les promeses i dels ciutadans”.

Albiol assegura que el Conseller de Sanitat tindrà que donar explicacions en Les Corts Valencianes “perquè des de Esquerra Unida anem a exigir-li que comparega per mostrar-li la nostra indignació, en nom de milers de ciutadans de La Vall i per a que ens comunique si la data de 2012 és definitiva o l’any que ve es tronarà a posposar per a 2013, després per a 2014 i més enllà”.

1 de novembre de 2009

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario