martes, 22 de diciembre de 2009

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “Li demanem a Romay Beccaria que visite en primer lloc Castelló i a Fabra” Esquerra Unida insta al PP a que el seu codi tinga “efectes retroactius”

La diputada autonòmica d’EUPV afirma que el codi ètic aprovat pel PP “té tots els visos d’acabar sent una absoluta pantomima. Produeix certa hilaritat veure com el PP aprova aquest codi i segueix recolzant a personatges com Fabra, imputat per diversos delictes, així com segueixen en el seu lloc càrrecs que han acceptat regals com Camps i Rita Barberà. Sembla que aquest codi no té efectes retroactius”, ironitza la parlamentària.

Albiol assenyala que el vigilant per a que els membres del PP complisquen aquest codi, José Manuel Romay Beccaria, “deuria passar-se en primer lloc per Castelló i fer-li una visita a Carlos Fabra. No sé a qui vol el PP prendre-li el pèl, perquè si segueixen mantenint en el seu càrrec i en la política al senyor Fabra, el codi que acaben d’aprovar és absolutament paper mullat”, critica.

Per a Esquerra Unida, el PP “actua, burlant-se de la intel•ligència dels ciutadans i ciutadanes. Mentre Fabra segueix sent intocable, malgrat les seues imputacions judicials, aquells que han acceptat regals fins ara com Camps o Barberà, també ho seran perquè sembla que el codi s’aplicarà entre les fileres del PP a partir d’ara i no tindrà cap efecte retroactiu en actuacions passades. Resulta increïble que vullguen convèncer a la ciutadania de la seua honorabilitat i transparència sense que dur a terme cap depuració”, expressa.

València, 22 de desembre de 2009
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario