viernes, 11 de diciembre de 2009

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Marina Albiol (EU): “Des d’EUPV animem amb força a Carlos Fabra per a que es jubile d’immediat”
La diputada autonòmica d’EUPV ha eixit al pas de les declaracions del president de la Diputació Provincial de Castelló, les quals ha qualificat de “molt pròpies d’aquest personatge funest per a la política castellonenca. Per això, sense entrar al fons de les curioses activitats que pretén dur a terme quan es retire, mai hem estat tant d’acord amb ell: el que ha de fer és jubilar-se d’immediat, sobretot perquè ja seria hora després de no haver-ho fet malgrat les seues imputacions judicials”.

Albiol considera que Fabra “ja ha tacat prou la imatge de la institució que representa i escoltar-lo dir que va a jubilar-se ens ompli d’alegria. Això sí, esperem que no pense que la jubilació l’apartarà de les causes pendents que té amb la Justícia, motiu que hauria d’haver-lo espentat a deixar el càrrec fa temps”.

La parlamentària d’EUPV ironitza també sobre les activitats que té intenció Fabra de dur a terme quan es jubile: “ara ja entenem l’obsessió del president de la Diputació pel projecte de Mundo Ilusión. Sembla que la seua intenció és que siga el lloc on es retire a jugar al golf”.

Per últim, Albiol ha assenyalat que l’objectiu de Fabra de “guanyar diners” quan s’aparte de la vida pública “no ens sorprèn en absolut. Més bé ho trobem comprensible ja que ell està habituat a guanyar-ne molts tots els anys en eixa poc fiable loteria a la que juga”, critica.

València, 11 de desembre de 2009

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario