miércoles, 17 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV DEMANA MÉS RECURSOS PER ALS JUTJATS DE PAU
La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, considera que el Consell està ofegant als jutjats de pau, amb mesos d'endarreriment en el cobrament de sous i menys recursos materials per afrontar el seu treball.

La diputada exigeix al Consell que pague els sous endarrerits als secretaris dels jutjats de pau de menys de 7000 habitants, “és una autèntica vergonya que alguns d'ells porten un any sense cobrar”. Recorda la situació del secretari del jutjat de pau de Moncofa, completament deixat de banda per la Generalitat Valenciana i amb any i mig de sou pendent de cobrar.

“La majoria d'aquests sous no son gens elevats, pocs passen de 1000 euros mensuals, i la majoria cobren molt menys, dependent de la població que atenen”, assegura Albiol, “són quantitats molt menudes, el Consell no hauria de tindre cap problema en pagar, simplement falta la voluntat i el compromís per part de la Generalitat d’oferir un servei adequat en els jutjats de pau”.

La representant d'esquerres considera que els sous no són l'única àrea a la que el consell ha passat les tisores, altres partides tremendament necessàries com el servei de taxis, correus, material d'oficina indispensable per a complir amb el treball diàriament, també estan sofrint la manca d'inversió per part del Consell. “El Partit Popular està literalment ofegant els jutjats de pau”, assegura.

La representant d'esquerres finalitza afirmant que el Consell, “prefereix estalviar retallant els recursos d'un servei essencial per a molts pobles i molt proper a la ciutadania, com són els jutjats de pau, mentre que la ment del president Camps planeja una nova iniciativa ruïnosa com és Mundo Ferrari, que costarà milions d'euros als valencians, sense cap profit”.


Castelló, 17 de novembre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario