miércoles, 17 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV CRITICA L'INCOMPLIMENT DE LA GENERALITAT A L'HORA DE PAGAR ELS ESTUDIS PREVIS DEL TRAM
La coordinadora local d'EUPV, Carmen Carreras, considera que “el pagament per part de l’Ajuntament de Castelló dels estudis previs del TRAM, i el conseqüent augment del deute d’un consistori ja ofegat econòmicament , és una mostra més de la morositat de la Generalitat amb els projectes que afecten a Castelló”.

La coordinadora critica que l'ajuntament haja de demanar un crèdit de 280.000 euros per a finançar els estudis de viabilitat del traçat del TRAM al centre del casc urbà de la ciutat, “no entenem perquè ha d’assumir aquesta despesa el consistori local, la responsabilitat del pagament dels estudis és del Consell”, i continua recriminant, “esta és una prova més que per al Consell, Castelló és l'últim de la fila”.

La representant d'esquerres a Castelló planteja que en l'actualitat s'han portat endavant 300 km del TRAM entre Castelló, València i Alacant i que d'aquest total només 1,5 km han estat a Castelló. “Lamentem que dels 169 milions destinats a Castelló la Generalitat no haja pagat ni els 15 milions de l'eix nord (UJI- Grau- Benicàssim) i ara l'ajuntament s'ha de tornar a endeutar”.

Carreras afegeix, “ara només ens faltava que la línia 2 (Castelló- Almassora- Vila-real- Borriana) passe a gestió privada com s'ha anunciat recentment”. “Aquesta es la prova d’un Consell arruïnat per las seua incompetència econòmica, que té que regalar a l’empresa privada el transport públic de Castelló”.

Carreras finalitza recriminant la falta de serietat del Consell a l'hora de complir els seus compromisos econòmics amb les inversions a Castelló. “La falta d’implicació del govern de Camps amenaça amb ofegar econòmicament l’ajuntament, ja amb 100 milions de deute”, i demana “major contundència al PP de Castelló a l’hora de defensar els interessos de la ciutat”.


Castelló, 17 de novembre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario