martes, 9 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV DEMANA UN ESTUDI DE PUNTS NEGRES DE CIRCULACIÓ A CASTELLÓ

La coordinadora local d'EUPV, Carmen Carreras, considera que l'acció de l'Ajuntament en matèria d'atropellaments no pot reduir-se simplement a campanyes preventives, sinó que cal intervencions tendents a reduir els punts negres de circulació, que signifiquen un clar perill tant per als conductors com per als vianants.

La coordinadora considera imprescindible l'actuació de l'Ajuntament de Castelló eliminant els punts negres, que objectivament “augmenten les probabilitats de sofrir un accident, independentment de l'atenció que es pose a l'hora de creuar el carrer o de conduir”, i urgeix un estudi que identifique les localitzacions més perilloses de la ciutat, i estudie la millor manera de fer més segur el trànsit de vehicles i persones.

A juí de Carreras això no resta importància a les campanyes informatives i formatives de conscienciació, tant dels vianants com dels conductors, per evitar els atropellaments en la via pública. Però considera insuficient aquestes mesures i considera que cal anar més enllà per donar solució a quest problema.

La representant d'esquerres finalitza recordant que es responsabilitat de l'ajuntament garantir la major seguretat als ciutadans i ciutadanes en la circulació i considera preocupant l'augment d'atropellaments en els últims mesos a la ciutat de Castelló. “Molts d'ells han ocorregut en llocs que la majoria de la població de Castelló considera perillosos per a la circulació per les seues característiques”. Finalitza demanant amb urgència la relació de punts de la ciutat de Castelló on es concentren els accidents de tràfic. “L'única mesura veritablement eficaç és reduir els punts negres a la nostra ciutat”, assegura.

Castelló, 08 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario