jueves, 11 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV CONSIDERA EXAGERADA LA DESPESA DEL PALAU DE LA FESTA DE 7,5 MILIONS

La coordinadora local d'EUPV, Carmen Carreras, considera una exageració que el Palau de la Festa coste als ciutadans i ciutadanes més de set milions d’euros. I afegeix, “com sempre el consell no ha posat encara un euro en aquesta infraestructura, deixant que la corporació municipal afronte la despesa en solitari”

La coordinadora critica la despesa que representa el Palau de la festa en un context de crisi econòmica i considera exagerat els set i mig milions d’euros que costarà a la ciutat de Castelló. “El Partit Popular no té cap mesura ni contenció en la despesa pública, tots els seus projectes són desproporcionats i serveixen per a fer una sonada propaganda, però tenen com a conseqüència la ruïna de les institucions que governen, Castelló és un bon exemple”.

La representant d’esquerres a Castelló qüestiona la necessitat d’un Palau de la Festa de més de set milions d’euros, “tenint a la ciutat altres infraestructures que poden complir similars funcions, i estalviar uns diners molt necessaris, donat l’estat crític dels comptes, desprès d’anys de govern popular a l’ajuntament”. “No entenem com segueixen gastant i gastant com si a la ciutat l’afectara la crisi ni l’atur, és inaudit”, assegura.

Carreras finalitza recriminant la falta d’implicació del Consell i la seua morositat a l’hora de complir els seus compromisos econòmics amb les inversions a Castelló. “Els 7,5 milions que costa aquesta infraestructura han sigut pagades per l’Ajuntament de Castelló íntegrament, a l’espera que el Consell pose la seua part d’1,8 milionsen un hipotètic futur”, i finalitza, “haurien de tindre més cura dels ajuntaments, tradicionalment ofegats econòmicament, i especialment de Castelló, no està aquesta ciutat per a festes amb Alberto Fabra com alcalde”.

Castelló, 11 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario