miércoles, 17 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV EXIGEIX AL PP QUE NO FAÇA DE LA CIUDAD DE LAS LENGUAS UN PARC TEMÀTIC
La coordinadora local d'EUPV a Castelló, Carmen Carreras, considera que actualment, el projecte original de crear un centre d’estudis i aprenentatge de les llengües ha sigut completament desvirtuat per el Partit Popular, que ho ha reduït tot al servei de l’empresa privada.

“En l’espai de l’aeròdrom estan projectats restaurants, cinemes, sales d’espectacles, hotels de quatre i cinc estrelles, spa i un golf”, denuncia la coordinadora, “aquest es el centre de coneixement que vol el PP, un gran parc d’atraccions, on les empreses privades que han de pagar la major part del projecte, podran fer grans guanys”.

La coordinadora considera que el projecte del PP no és més que l'excusa per a urbanitzar una zona del litoral molt profitosa, i que fins ara es troba quasi intacta. "Sempre hem pensat que no és la millor zona on construir i edificar un centre d'aquestes característiques, es una zona que caldria protegir i regenerar de la nostra costa",assegura.

La representant d’esquerra Unida a Castelló considera que la Conselleria no té cap euro per a invertir en la Ciudad de las Lenguas i no pot donar cap garantia a l’alcalde de Castelló ni a les empreses privades que han d’invertir la majoria de la despesa, “tots els grans projectes del PP castellonenc s’estan enfonsant després d’anys de malgastar els diners en polítiques ruïnoses”.

Carreras finalitza reclamant al PP honestedat, “si volen fer un parc temàtic a Castelló que ho diguen, però que no enganyen a la ciutadania amb una idea culturalment profitosa, que finalment, no té res a veure realment amb el que tenen pensat construir”.

Castelló, 15 de novembre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario