jueves, 4 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EU denunciarà al Consell si utilitza l’aeroport de Castelló per a fer propaganda electoral

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, acusa a Fabra d'utilitzar l'aeroport per fer campanya electoral en favor del PP i promocionar la seua persona abans de deixar el càrrec, i anuncia que denunciarà davant de la Junta Electoral Central si el Consell inaugura la infraestructura abans de les eleccions.

Albiol considera inaudit que el President de la Diputació anuncie que la inauguració de l'aeroport tindrà lloc abans de les eleccions, però que no entrarà en funcionament, en el millor dels casos, fins l'estiu. “Estem davant d'un cas flagrant d'utilització per part del Partit Popular d'una infraestructura pagada amb diners públics, o siga per tots i totes, per obtindre redit electoral i personal, i damunt el senyor Fabra la desvergonyia d'anunciar-lo sense embuts”, i continua, “si finalment inauguren l'aeroport abans de les eleccions, portarem l'assumpte a la Junta Electoral”.

La portaveu d'EUPV a les comarques del nord considera, “no fa ni un mes que Fabra ha retornat a la palestra política i ja tornem a veure com utilitza les institucions públiques per als seus interessos particulars sense cap pudor”.

La representant d'esquerres li recorda al President de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra, que l'aeroport de Castelló, no és propietat seva ni del Partit Popular, és de tots els castellonencs i castellonenques. “Per desgràcia són els diners de tots els que ha compromès i malbaratat en aquesta iniciativa ruïnosa, evidentment si haguera d'haver invertit el seus cales o els de la seua formació política, no haguera jugat al monopoli com ho ha fet amb els recursos públics”.

Per últim, considera l'aeroport l'últim gran fracàs de Fabra, abans de retirar-se de la Diputació, i recrimina que ha muntat un negoci inviable en el que fins i tot, haurem de pagar a les companyies àrees, via subvenció, per a què porten vols al Costa d'Azahar.

Castelló, 04 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario