jueves, 11 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV PREGUNTARÀ AL CONSELL PER LES AJUDES DE L’INCENDI DE L’ALCALATÉN

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, considera inaudit que tres anys després que la comarca de l'Alcalatén sofrira un desastrós incendi, els afectats i afectades encara no solament no hagen rebut les ajudes sinó que perillen per la falta de compromís del Consell.

La diputada preguntarà al consell quan té previst donar les ajudes econòmiques per a solucionar als danys ocasionats per l'incendi de la comarca de l'Alcalatén i la seva quantia. “Molt ens temem que no tenen cap intenció de pagar cap euro, porten massa temps sense fer res, per desesperació dels afectats i les afectades, que veuen passar el temps sense que el Consell complisca”.

Albiol considera “molt trist” que a dia de hui, tres anys després que un incendi arrasarà l'Alcalatén els ajuntaments de la comarca, encara no hagen rebut les ajudes, “és completament inadmissible la falta d'eficàcia de les administracions, porten massa de temps esperant, i encara perdran les ajudes per la desídia del Partit Popular”.

La portaveu d'Esquerra Unida considera que seria molt greu que les ajudes es pergueren perquè tant el PP com el PSOE, redueixen les seves responsabilitats a criticar l'administració de signe contrari. “No estan en el seu lloc de govern per a fer declaracions atacant al contrari, sinó per a gestionar i donar solucions a les famílies i municipis afectats per l'incendi”.

Castelló, 11 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario