domingo, 14 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV CONSIDERA INACCEPTABLES ELS RETALLS DEL CONSELL EN EL JUTJAT NÚM 9 DE CASTELLÓ

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, demana al Consell una inversió suficient perquè el futur jutjat núm.9 de Castelló conte amb personal suficient de nova incorporació, del contrari solament estarem sobrecarregant més uns jutjats al límit de la seua capacitat de treball. “Els retalls del Partit Popular estan convertint la situació dels jutjats de Castelló en insostenible”.

La diputada exigeix a la Conselleria que mantinga els nou funcionaris inicialment previstos i no face realitat un retall que solament pot tindre com a conseqüència una disminució de la qualitat d'un servei, ja sobresaturat. “Seran els ciutadans i ciutadanes de Castelló els que pagaran la falta d'inversió del Consell en la justícia de les nostres comarques” i recorda que la nostra província “ha passat en relació al volum de demandes registrades del setè lloc al tercer lloc en nombre d'assumptes pendents per l'oblit del PP de la justícia castellonenca”.

La portaveu d'EUPV a les comarques del nord informa, “per si no fóra suficient greu, aquests vuit funcionaris que composaran la sala no seran de nova incorporació, seran reordenats i reubicats d'altres jutjats de primera instància de Castelló”. “Aquesta situació agreujarà la situació de col·lapse que sofreixen els altres jutjats”, i considera que el Consell “simplement està sobrecarregant més de treball als funcionaris i en cap cas significa cap solució ni cap millora, tot el contrari”, critica.

La representant d'esquerres considera que aquest jutjat naix amb “una manca de personal notable i amb uns recursos molt limitats”, i recorda que la creació d'aquest jutjat va ser aprovada pel Ministeri de Justícia a petició de la Generalitat Valenciana, “per a acte seguit abandonar-los a la seua sort, sense cap intenció de dotar-los adequadament, des del Partit Popular solament saben fer propaganda i vendre fum”.

Castelló, 13 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario