miércoles, 10 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

Esquerra Unida demana informació sobre el conveni de la Generalitat Valenciana amb l’empresa d’Urdangarín

La diputada d’EUPV Marina Albiol, ha sol·licitat hui a la Conselleria de la Presidència el contingut del conveni signat l’any 2006 entre l’Instituto Noos i la Societat Gestora per a la Imatge Estratègica i Promocional de la Comunitat Valenciana. “Volem conèixer punt per punt quines han estat les relacions entre la Generalitat Valenciana i l’empresa del gendre del rei, relacionada amb el sumari del cas Palma Arena”. A més, Albiol ha denunciat que l’empresa d’Iñaki Urdangarin “podria haver-se embutxacat més de 5’5 milions d’euros de les administracions públiques valencianes al llarg dels darrers anys”.

Esquerra Unida ha sol·licitat a la Conselleria de la Presidència que explique detalladament en què consisteix el conveni signat entre l’Instituto Noos i la Societat Gestora per a la Imatge Estratègica i Promocional de la Comunitat Valenciana l’any 2006, en la mateixa època en que esclatava l’escàndol a Palma de Mallorca. “Els 382.000 euros que es va embutxacar l’empresa del gendre del rei amb el conveni del 2006 s’afegeixen als 2’4 milions d’euros que ja va rebre per les dues edicions de Valencia Summit, i a la xifra hui dia encara indeterminada que va rebre de Camps per uns inexistents Jocs Europeus”, afirma Albiol, qui a més qualifica “d’absolutament escandalós que el Consell de Camps s’escude en la confidencialitat per a no confessar la xifra que va pagar a Urdangarín”.

Diversos mitjans de comunicació han xifrat aquest contracte en 3 milions d’euros. “Si les xifres són correctes, en total Urdangarín s’hauria embutxacat dels comptes públics valencians la faraònica xifra de 5.782.203 euros”, ha denunciat Albiol.

“Resulta absolutament lamentable que el govern de Camps dilapide més de 5’5 milions d’euros en tèrbols negocis pilotats per membres de la monarquia espanyola”, indica la diputada d’Esquerra Unida. També ha recordat que l’empresa Instituto Noos ha estat relacionada amb el sumari del Palma Arena a les Illes Balears.

València, 10 de novembre del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario