miércoles, 17 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV EXIGEIX MÉS TRANSPARÈNCIA A L’AJUNTAMENT DE CASTELLÓ

La coordinadora local d'EUPV a Castelló, Carmen Carreras, considera preocupant la posició que ocupa l'ajuntament en el rànking en matèria de contractació i exigeix al govern d'Alberto Fabra major transparència en la contractació d'empreses per a donar serveis públics.

L'alcaldable per Castelló, recrimina que per segon any consecutiu el Partit Popular de Castelló ocupe una posició poc envejosa en el rànking de transparència en matèria de contractació pública. En l’informe de Transparència Internacional ocupa el 81 lloc i obté 42 punts, “una nota molt baixa”. “Una àrea molt sensible i obligatòriament transparent per a un govern democràtic, més encara tenint en compte els casos de corrupció del Partit Popular relacionats per tractes privilegiats a determinades empreses privades”, considera Carreras.

La representant d'esquerres a Castelló recorda que l'actual equip de govern “ha aplegat a fraccionar contractes en el passat per contractar a dit empreses sense passar pels concursos públics preceptius, per lo tant, no sorprèn a ningú la baixa valoració que ha tingut en aquest àmbit l'Ajuntament de Castelló”, assegura.

La coordinadora d'EUPV a Castelló considera que és en l'àmbit de la contractació d'empreses on per desgràcia on s'amaguen la majoria de les trames de corrupció polítiques al País Valencià. “L'ombra de la corrupció sempre planeja sobre el Partit Popular quan parlem de la seua relació amb el sector privat”.

Per a la coordinadora aquesta és la forma de treballar del Partit Popular a Castelló, contractant empreses a dit, sense passar pels mínims tràmits que garantisquen la transparència i la claredat en les contractacions, i considera que la realitat queda ben reflectida en l'estudi. “Una manera de governar a espatlles de la ciutadania que no compartim i que considerem deu canviar a la nostra ciutat”, finalitza.

Castelló, 16 de novembre de 2010
GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario