martes, 9 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV esmenarà els pressupostos per augmentar la partida per a l’hospital de La Vall

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, presentarà una esmena als pressupostos del 2011, perquè augmente la partida per aquest any i inclourà partides per als anys 2012 i 2013 que permitisquen la construcció de l'hospital de la Vall d'Uixó. “El PP, tant de la Vall d'Uixó com del Consell, estan fent un acte de cinisme polític sense precedents, venent una infraestructura que amb el pressupost actual de 300000 euros, saben perfectament que amb eixa quantitat no es podrà realitzar”.

La portaveu d'EUPV a les comarques de nord exigirà a la Conselleria de sanitat que incloga una partida suficient en aquesta anualitat, i en les pròximes de 2012 i 2013, que possibiliten que els veïns de la Vall d'Uixó, gaudeixen d'una atenció sanitària de qualitat amb la construcció de l'hospital.

“A ningú se li escapa que amb el pressupost actual del Consell és virtualment impossible, que la construcció de l'hospital de la Vall siga una realitat en els pròxims anys”, argumenta Albiol, i recrimina, “la manca d'implicació del Consell en matèria sanitària a les comarques del nord, amb un Consell esfondrat per la seua nefasta gestió econòmica, que no pot, ni vol, mantindre els seus compromisos amb la ciutadania de la Vall i de les comarques de Castelló”.

La diputada considera indecent que l'edil d'urbanisme de la Vall d'Uixó diga que, “els tràmits del centre sanitari van a molt bon ritme”, “quan actualment el Consell solament ha consignat una partida al pressupost de 300000 euros per a 2011, i cap euro per a les pròximes dues anualitats” i considera, “el PP està fent de l'hospital de la Vall d'Uixó un acte de cinisme polític vergonyós. Amb aquesta esmena li estem donant als diputats i diputades del PP de Castelló l’oportunitat de demostrar si volen o no volen l’hospital”.

“El PP deu donar explicacions de quina utilitat poden tindre uns terrenys en els quals en els pròxims anys, el Consell anys no té cap intenció d'edificar el promès hospital”, critica la representant d'esquerres, i acusa a aquest partit, “de vendre fum com de costum, i de confondre a la ciutadania, ja portem més de deu anys de paraules buides, ja no enganyen a ningú”.

Castelló, 09 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario