domingo, 7 de noviembre de 2010

Colectivo de Castellón

EUPV EXIGEIX AL PP MAJOR PARTICIPACIÓ CIUTADANA EN ELS ASSUMPTES ECONÒMICS DE CASTELLÓ

La Coordinadora Local d'EUPV de Castelló, Carmen Carreras, recrimina el PP d'haver convocat el Consell Social, quan ja ha pres les decisions més importants per a la ciutadania, “com la desmesurada pujada d'un 2% d'impostos i taxes que patirem per l'avarícia de l'actual equip de govern”. “Això és senzillament prendre el pèl als ciutadans i ciutadanes de Castelló”, assegura.

Carreras critica la intenció del Partit Popular de reduir els òrgans de participació ciutadana a una mera sessió informativa, sense cap capacitat d'intervenir en els assumptes de transcendència. “Si ja ho tenen tot decidit, com les partides que van a sofrir retallades en els pressupostos del 2011, la pujada d'impostos, en suma tota la política econòmica, la convocatòria dels òrgans de participació és senzillament supèrflua”,comenta.

La portaveu a Castelló considera que el Partit Popular “mai s'ha cregut de veres el que significa la participació ciutadana, per a ells simplement és pura propaganda i teatre”, i recolza les queixes de bona part de les associacions veïnals castellonenques que consideren que han sigut deixats al marge de l'elaboració de la política econòmica.

“La verdadera participació ciutadana ha d'anar més enllà de la mera informació o consulta, es donar l'oportunitat als ciutadans i ciutadanes de decidir sobre la gestió de la seua ciutat, que siguen part integrant de l'ajuntament i se senten part”, afirma la representant d'esquerres a Castelló. “Des d'Esquerra Unida sempre hem cregut i defensat que una verdadera democràcia passa per donar el protagonisme del govern de la ciutat a la societat civil, i no crear òrgans i processos amb noms molt bonics, com Consell Social i pressupostos participatius, però sense cap contingut real, com pareix ser la política del Partit Popular”.

Castelló, 05 de novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario