domingo, 7 de noviembre de 2010

Comarques del Nord

EUPV ACUSA AL CONSELL D’OCULTAR LA INFORMACIÓ SOBRE EL CENTRE DE CONVENCIONS DE CASTELLÓ

La diputada autonòmica d'EUPV, Marina Albiol, considera “inacceptable” la negativa del Consell a entregar el projecte del Centre de Convencions requerit per la seua formació política. Albiol acusa al Partit Popular “d'ocultar informació que podria posar en evidència la seua manera de gestionar els diners de tots i totes”.

La diputada critica que els entrebancs del govern del PP “els quals dificulten l’accés legítim a la informació, estan sent una constant en aquesta legislatura. La tasca parlamentària de control és la funció primordial de l’oposició. L’obscurantisme i la mancança de transparència, malauradament, estan sent una senya d’identitat del Partit Popular”, afirma.

La portaveu d’EUPV a les comarques del nord recorda: “tenim el dret de demanar el projecte del Centre de Convencions i el Consell el deure de facilitar-lo. Però, sembla que aquesta qüestió bàsica de la democràcia, el Partit Popular no l’entén massa bé”, critica.

La representant d’esquerres considera que la ciutadania de Castelló “té també el dret de saber per què el projectat Centre de Convencions costa a dia de hui l’escandalosa suma de 100 milions, un 40% més de l’allò inicialment previst. Molt ens temem que el PP no té cap justificació i la seua manca de transparència obeeix a un intent d’ocultar interessos obscurs que no tenen res a veure amb raons purament tècniques”, assegura.

Albiol ha afirmat de manera contundent que el Partit Popular “no va a impedir-nos l’accés a la informació, i farem el que faça falta per aconseguir-la. Aquesta manca de transparència no és tolerable en una democràcia com la nostra”.

Castelló, 5 de Novembre de 2010

GABINET DE PREMSA D'ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario