domingo, 28 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA ACUSA AL PP I PSPV DE HIPOCRESIA I OPORTUNISME EN L´ALLIBERAMENT DE L´AP-7

Marina Albiol, diputada d´EUPV, exigeix racionalitat i considera que la posició actual del PSPV i del PP “no es lógica” i recorda la seua hipocresia “quan van votar en contra d´una iniciativa d´Esquerra Unida d´alliberar ´AP-7, tot producte del més pur oportunisme polític”.

La representant de la formació d’esquerres critica que ja es se va presentar una proposició no de llei per part d’Esquerra Unida i fou desestimada t pel PSPV i pel PP “demostrant que no interessa rescatar l´AP-7, sols fer partidisme hipòcrita d’una necessitat urgent en la millora de les comunicacions per carretera de las comarques del nord”.

“Al meu grup ho tenim clar, però al parèixer els dos partits majoritaris juguen al gat i al ratolí en aquesta problemàtica, la qual no els ha interessat fins ara” i recrimina que amb la Setmana Santa ja en marxa, no siguen capaços de posar-se d’acord i de clarificar postures”, continua “de nou els conductors, com tots els anys deuran sofrir retencions i perills per la incapacitat manifesta d’alliberar l´AP-7”.

Per Albiol la solució de crear un nou vial per a la N-340, independentment de si discorre més a l'est o a l'oest, suposaria un gran impacte en el territori. Al contrari, si es rescatara la gratuïtat de la AP-7, com es mereix la gent de les comarques de Castelló, l'impacte ambiental, social i patrimonial seria nul, i la inversió de l'Estat molt inferior; d'aquesta manera no hi hauria la necessitat d'un vial nou, en poder assumir la AP-7 el trànsit excedent de la N-340”.

La diputada considera que la solució més viable per millorar la comunicació es l’alliberament de l´AP-7, “sempre es millor utilitzar un vial existent, en excel•lents condicions, que tindre que construir un de nou, que fracturarà mes el territori” i considera una ximpleria l’opció del primer regidor de Castelló de “alliberar l´AP 7 i desdoblar la N-340, si alliberem l’autopista, absorbirà el volum de tràfic insuportable que pateix la nacional”.

La diputada no comparteix les reserves del PP, “un cas exemplar és la gratuïtat de la AP-7 aconseguida en el tram de Sagunt, on ha desaparegut el caos circulatori existent fins avui, no veig perquè ací hauria de ser diferent” i critica que els populars no volen la gratuïtat de l´AP-7, sinó el desdoblament de la nacional, “que ho diguen obertament i es deixen de muntar un circ mediàtic que perjudica els interessos dels castellonencs”.

Castellón, 27 de març de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario