jueves, 25 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “EL PLA DE RODALIES NO POT DEFRAUDAR A LA CIUTADANIA DE CASTELLÓ”

Marina Albiol, diputada d´Esquerra Unida, demana la mateixa importància e implicació en la xarxa de rodalies fins a Vinaròs que amb l´AVE. “El proper abril es presenta el Pla de Rodalies del Pais Valencià i vorem si les bones paraules estan a la mateixa altura que el document, i les inversions destinades són les que necessaries”.
Per a Albiol de moment tot són bones paraules e intencions perquè ningu ha dit en què consistirà aquesta millora, i haurem d´esperar fins a la presentació del Pla de Rodalies per a vore que es concreten les inversions i si són les necessaries.
La diputada considera que ja veiem que hi han molts diners per a l´AVE, esperem que dintre d ´un mes descobrim que també en tenen per millorar la xarxa ferroviària de rodalies fins a Vinaros. “Durant anys l´AVE s´ha menjat tot els recursos destinats a infraestructures ferroviaries al nostre país, recursos que deurien haver estat destinats a la millora de les rodalies de Castelló”.
La representant de la formació d´esquerres argumenta que des d'Esquerra Unida sempre “hem defensat una línea de rodalies cap al nord de la nostra província, amb una freqüència acceptable, perquè és una forma d'evitar que la gent que cada dia es desplaça entre les dues comarques utilitze el transport privat. El tren és un mitjà de transport més econòmic, més segur i menys contaminant”.
Al seu parer, Albiol comenta, “esperem que el pla reculla les aspiracions i les demandes d'anys dels ciutadans y ciutadanas de les comarques al nord de la capital de la Plana, tradicionalment oblidades”. “Aquesta és ja una reivindicació històrica de les comarques del nord i de l’esquerra en general” conclou.

25 de març de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario