miércoles, 24 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

Albiol: “El gerent de Vicasdi deuria tornar els diners que ha cobrat perquè no ha fet res”

Marina Albiol, diputada d´Esquerra Unida, exigeix que el gerent de Vicasdi torne els diners que ha rebut, perquè simplemente “no ha fet res, cap projecte ha eixit endavant” i critica que “no sabem a on van els diners pressupostats”.
Albiol considera que l'actual gerent de l'empresa deuria tornar tots els diners que ha guanyat des que ostenta el càrrec, perquè no ha fet res, “no volem augmentar la ja llarguíssima cua de l´atur, però no podem tindre un senyor guanyant xifres escandaloses simplement perquè és amic de Fabra” i recorda que “el president de la Diputació havia de col•locar-lo en algun lloc, després que es quedara sense el càrrec de director de Mundo Ilusión per la fallida del projecte”.
Per a Albiol des d´un principi ja es va veure que la creació d´aquesta entitat era supèrflua, amb funcions solapades amb altres entitats ja creades i en funcionament, i al seu parer, així ha quedat demostrat amb el pas del temps, “després de vuit mesos en marxa es una vergonya que no haja portat endavant cap projecte” i es pregunta a “on van a para els 842810 euros pressupostats aquest any per a l'entitat, el gerent te que donar respostes per la seua gestió”.
La representant de la formació d´esquerres considera que Vicasdi no es mes que un dels llocs on Fabra col•loca als seus amics, els quals guanyen diners de l'erari públic sense donar un brot. “Això no pot ser de cap de les maneres, exemples com el de Castelló Cultural, amb Gimeno i Vicasdi amb Ignacio Soria son mostres de la forma de governar i gastar el diners dels ciutadans i ciutadanes el Partit Popular.

24 de març de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario