lunes, 1 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA RECRIMINA A FONT DE MORA QUE DEIXE SENSE DINERS A LA FAPA PER CRITICAR AL CONSELL

Marina Albiol, diputada d'EUPV, qüestiona que el Conseller d’Educació deixe sense diners a la FAPA, mentre els centres privats afins a la seua ideologia, són generosament recompensats. “Es tracta d'un clar atac a un organisme que ha sigut crític amb la seua gestió, intolerable en una democràcia, és més propi de fa 40 anys, de l'època franquista”.

Albiol recrimina a Font de Mora que polititze l'educació i retarde la subvenció a la FAPA de Castelló, per estar a la Plataforma per l´Educació Pública. “Es tracta d'un avís a la FAPA, per la seua actitud crítica amb la gestió del conseller”, i recrimina que els retards “s'estan convertint en endèmics i recurrents, i una manera de mantenir sotmesos a sectors que no li són afins”. “Font de Mora està polititzant l'educació convertint en enemics a batre, a tots aquells que no es sotmeten als seus dictats” agrega.

Segons el parer de la representant de la formació d'esquerres és intolerable que hi haja diners per a centres que segreguen els xiquets de les xiquetes, que rebutgen els immigrants i discapacitats, com són els del sector privat, i no obstant això, es deixa sense diners per a impedir el seu funcionament correcte i labor a la FAPA, simplement perquè no combrega amb les seues idees. “Font de Mora està destruint l'educació públic de forma conscient i premeditada, açò ja no se li escapa a ningú, pretén convertir l'educació en un negoci en mans dels seus amics del sector privat”

La diputada considera l'estat de les arques del Consell, “deplorable, en una fallida absoluta, producte d'una gestió nefasta de l'economia valenciana”, i critica que siga l'educació pública, “un dels pilars de l'estat del benestar, la que sempre es porta els plats trencats, i els diners sempre arriben malament i tard”, i afegeix que açò no succeeix “amb els plats estrella del PP, com la Copa Amèrica o la Formula 1, disposen de tot el pressupost imaginable al moment”.

Castelló, 01 de març del 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario