lunes, 29 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA INSTA A LA POTENCIACIÓ DE PRODUCTES ECOLÒGICS DES DE LA DIPUTACIÓ

Marina Albiol, diputada d´EUPV, demana que es fomente la producció de productes ecològics a les comarques de Castelló i s'utilitzen als centres dependents de la Diputació.

Albiol, insta a les àrees competents de la Diputació de Castelló a impulsar “la introducció de productes alimentaris ecològics en les distribucions d'aliments als centres dependents de la Diputació”, així mateix, afegeix, “s'impulse la denominada compra verda en els serveis i dependències provincials, incloent en les bases de contractació per a compres i concursos públics de subministrament la variable de sostenibilitat i compra verda dins de les clàusules socials, com un element a tenir en compte en la seua valoració”.

“Des d'Esquerra Unida”, assegura la diputada, “sempre hem apostat per un canvi del sistema productiu també en el sector agrícola i ramader. Cal explorar nous camins, i un d'ells és sens dubte l'agricultura i la ramaderia ecològica, de les que cal destacar tres beneficis bàsics, el social, l'econòmic i l'ambiental”.

La representant de la formació d'esquerres considera que la demanda social de més seguretat alimentària de la població, l'augment de la demanda de productes ecològics als països europeus, la sensibilitat de tots de respectar i cuidar el medi ambient i contribuir al desenvolupament rural de moltes zones de la província, “fa tenir un escenari favorable i ple d'oportunitats per a potenciar els productes ecològics a les comarques de Castelló”.

Castelló, 29 de març de 2010
GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario