jueves, 18 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EU exigeix al Consell que no aprove l´ERE de Marie Claire

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera que el Consell deu col•locar-se del costat dels treballadors i treballadores, els quals, no reivindiquen un altra cosa que el seu dret al treball i no ser acomiadats simplement perquè les empreses aprofiten la crisi per augmentar els guanys.
Albiol recorda que aquesta empresa ja va acomiadar l'any pasat 94 treballadors i treballadores i mes a mes, afirma, “estem davant una empresa que es va negar a rebre ajudes institucionals, perquè els seus contes estaven sanejats, i ara ens surten amb aquesta, no es pot fer fora la gent simplement per guanyar mes, això es una bestiesa”
La diputada considera que el Consell deu col•locar-se del costat dels treballadors i treballadores, els quals, no reivindiquen un altra cosa que el seu dret al treball i no ser acomiadats simplement perquè les empreses aprofiten la crisi per augmentar els guanys. “Ens trobem una situació tremendament injusta que necessita una intervenció de les institucions en defensa del treball digne i estable i no la selva neoliberal que pretén la patronal”.
Albiol veu prioritari salvar les ocupacions de les 225 treballadores i treballadors afectats, “es tracta de persones amb una mitjana d'edat 45-50 anys que de quedar-se sense treball quedarien completament desemparades i amb escassa possibilitats de reincorporar- se al món laboral”.
Per tot això, la representant de la formació d'esquerres demana al Consell que no aprove un ERE que deixarà al carrer a 225 treballadors i treballadores amb l'única excusa d'externalitzar la producció i abaratir el costos. “Una política molt beneficiosa per a l'empresa però tremendament destructiva per al teixit productiu de les nostres comarques que no ens poden permetre” finalitza.

Castelló, 18 de març de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario