lunes, 22 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

EU exigeix al Consell que done explicacions del retràs de l´obertura de l´Hospital de la Gran Via

Marina Albiol, diputada d'EUPV, considera inadmissible que com única resposta a les preguntes de les associacions de dependents, la Conselleria al•legue desconeixement de perquè continua tancat l’hospital de la Gran Via de Castelló i interpel•larà a Such perquè done respostes i no evasives. “Va ser Zaplana qui va prometre el centre i encara hui el Partit Popular no ha sigut capaç de fer-lo realitat” afirma.
La diputada considera necessari que la Conselleria done una explicació convincent a les associacions al voltant del retràs de l´obertura del Centre de Dependents de l'hospital de la Gran Via de Castelló i ha anunciat que interpel•larà a la Consellera para que done les explicacions pertinents, que es el que es mereix la ciutadania”.
Para Albiol, la necessitat de los col•lectius d'aquest tipus d'infraestructures urgent, i no poden estar esperant sense cap explicació, “mentres veuen que el centre després de 4 anys d'obres que van concloure l´estiu passat, es troba sense activitat per la incapacitat del govern popular”. Albiol recorda que ja Zaplana fa un fum d´anys, ja va prometre el centre per ancians i persones dependents i encara a dia de hui, estem esperant que el Partit Popular complisca els seus compromisos amb els col•lectius de discapacitats.
En opinió de la diputada, una conselleria no pot escudar-se, argumentant simplement desconeixement, “si ells no saben quan s'obrirà, que diguen les causes que impedeixen la seua obertura” y afegeix que al Partit Popular no l'interessa informar, “si no llançar una cortina de fum y deixar passar el temps”.

Castelló, 22 de març de 2010

GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario