jueves, 4 de marzo de 2010

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ALBIOL: “EL PP A CASTELLÓ NO TOLERA LA LLIBERTAT D´EXPRESSIÓ”

Marina Albiol, diputada d´EU, considera inaudita en una democràcia la decisió de l'alcalde de Castelló de prohibir la instal•lació de la carpa de la Cadena SER, i demostra la forma antidemocràtica de governar del Partit Popular. “Pensen que Castelló és el seu “cortijo”, i poden controlar i emmordassar a la premsa crítica” i adverteix que “estan pervertint el funcionament de les institucions democràtiques, utilitzades a fi de mantenir en el poder el seu règim caciquil per tots els mitjans”.

La diputada critica durament la decisió de l'equip de govern popular de Castelló de prohibir la instal•lació de la carpa de la Cadena Ser a la plaça de la Pau. “Clarament es tracta d'un xantatge a un mitjà de comunicació per part de l'alcalde de Castelló, els està dient o deixes d'informar de les vergonyes del Partit Popular, o utilitzem les institucions per a realitzar una campanya d'acaçament i derrocament”.

La representant de la formació d'esquerres considera que un tractament així, a un mitjà independent, l'objectiu del qual és informar la ciutadania de la realitat diària de Castelló, només pot ser entès com un atac a la llibertat d'expressió i un mitjà de pressió contra tots aquells que no combreguen amb les seues idees, “el PP de Castelló està demostrant la seua actitut autoritària, escorant-se cap a l'extrema dreta i actituds perillosament autoritàries”.

Albiol, recorda l'Alcalde de Castelló i a vicealcalde Moliner que vivim en una democràcia, on la crítica i la diversitat d'opinions, no sols ha de ser tolerada, sinó que és necessària, és el seu fonament”.

Castelló, 04 de març del 2010

GABINET DE PREMSA D´ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario