viernes, 23 de octubre de 2009

Nota de prensa del colectivo de Castellón

ESQUERRA UNIDA ANALITZA AMB CCOO, UGT, LA INTERSINDICAL I CGT LES CONSEQÜÈNCIES DE LA CRISI A CASTELLÓ

La coordinadora d’EUPV, Marga Sanz, estarà acompanyada per Encarna Barragán (CCOO), Constantino Calero (UGT), Jose Iglesias (Intersindical) i Joan Pinyana (CGT) en l’acte públic d’aquesta vesprada a les 19 h a la Casa de la Cultura de Castelló

Els màxims dirigents dels sindicats amb presència a la província de Castelló, estaran avui en un acte organitzat per Esquerra Unida, per tal d’analitzar les conseqüències de la crisi que estan patint els treballadors i treballadores de les comarques de Castelló.

La Coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià, Marga Sanz, participarà també en aquest acte públic perquè “en un moment on l’atur afecta ja a més d’un 20% de la població de la província de Castelló, l’aliança entre l’esquerra i les forces sindicals és més necessària que mai”, ha apuntat.

Sanz apunta que des de l’esquerra “cal pressionar per a que les conseqüències d’aquesta crisi no siguen dramàtiques per als ciutadans i ciutadanes, aturar els embargaments de vivendes d’aquells que no poden pagar la hipoteca, augmentar en el temps la prestació per desocupació i crear un fort sector públic. Són mesures necessàries en aquests moments, però ni el govern de Zapatero, ni el de Camps, estan treballant en aquet sentit”.

La Coordinadora d’EUPV considera que la patronal i la dreta intenten solucionar la crisi “amb les mateixes receptes que ens han portat a la situació actual, flexibilització i desregularització del mercat laboral, abaratiment de l’acomiadament i més privatitzacions del sector públic. Però ni l’esquerra, ni la classe treballadora, podem permetre que la crisi supose un nou retall dels drets laborals”.

Castelló, a 23 d’octubre de 2009

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario