jueves, 1 de octubre de 2009

Nota de prensa de EUPV

ESQUERRA UNIDA EXIGEIX A CAMPS QUE CUMPLISCA LA SEUA PROMESA D’UN HOSPITAL EN LA VALL D’UIXÓ

Marina Albiol, diputada d’Esquerra Unida, recorda que l’hospital de la Vall d’Uixó és una promesa del Partit Popular des de fa 15 anys i encara no tenen ni els terrenys

La diputada d’Esquerra Unida, Marina Albiol, considera que el fet que Camps en el debat de política general tornara a prometre la construcció d’un hospital en La Vall d’Uixó és una nova burla als ciutadans i ciutadanes d’aquesta localitat. “Des de fa molts anys, Camps en tots els seus discursos anuncia aquest hospital, però la realitat és que és una promesa incomplida”.

Albiol opina que el President de la Generalitat Valenciana tindria que haver sigut autocrític en el seu discurs respecte a aquesta qüestió, “però ell, en compte d’eixir a donar explicacions de per què La Vall no conta ja amb aquesta infraestructura, es dedica a fer propaganda i autobombo”.

La diputada d’esquerres critica que l’ajuntament de La Vall, en mans del PP, encara no haja cedit els terrenys a la Conselleria de Sanitat, “el problema és que a aquestes altures, no hi ha hospital, ni terrenys, ni projecte”.

Albiol, diputada d’EU, exigeix a Camps que complisca i que aquest hospital siga prompte una realitat i recorda que és una promesa del Partit Popular de la Vall, des de fa 15 anys, “i no és només que encara no s’ha posat ni la primera pedra, és que no tenen ni el terrenys on s’ha de fer”.


Castelló, 1 d’octubre de 2009

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario