jueves, 1 de octubre de 2009

EUPV

INFORMACIONS EUPV [30/09/2009]


Tots sabeu que el proper 9 d’octubre, divendres a les 11h, tindrà lloc a Madrid, davant la seu del Ministeri d’Economia i Hisenda (Alcalà, 9) una concentració de representants municipals i dirigents d’IU del conjunt de l’Estat per reclamar més recursos econòmics per als Ajuntaments.
La reivindicació entronca amb la nostra posició municipalista però també amb la necessitat de contrarestar els efectes socials negatius de la crisi econòmica. UNS AJUNTAMENTS SENSE RECURSOS NO PODEN ATENDRE DIGNAMENT ALS CIUTADANS MÉS CASTIGATS PER LA CRISI.

És molt important que a la concentració anem tots i totes, per això EUPV va a ficar autobusos però necessitem que ens confirmeu la gent que aneu a assistir.

La confirmació és per saber quants autobusos  anem a omplir. És precís que ens digau quanta gent anirà de cada municipi.


Estefania Candel responsable de Política Municipal

Salut



Nota: en este documento vienen unos telefonos que no he puesto por considerarlos de indole privada, todo aquel de las Comarcas del norte que no haya recivido este documento y le interese ponerse en comtacto con Estefania Çcandel que me lo haga saber y yo le facilitare los telefonos que nos han facilitado.

No hay comentarios:

Publicar un comentario