lunes, 30 de agosto de 2010

Comarques del Nord

EUPV exigeix la construcció de residències geriàtriques públiques a la província de Castelló

Marina Albiol, diputada d’EU, recorda que a les comarques de Castelló només hi ha dues residències de gestió pública

La diputada d’Esquerra Unida en Les Corts Valencianes, Marina Albiol, reclama a la Conselleria de Benestar Social la construcció de residències geriàtriques de gestió pública a les comarques de Castelló per a poder cobrir tota la demanda existent.

Albiol recorda que a les comarques de Castelló només hi ha dues residències de gestió pública, una a Castelló i una Borriana, la resta són privades o concertades, “el dèficit de places geriàtriques públiques és alarmant i hi ha moltes famílies que no poden permetre’s el luxe de pagar els 1.500 euros que costa una plaça en un centre privat”.

Albiol creu que la política de privatització del PP fa que la situació sigue molt dolenta, “pràcticament totes les residències per a gent major han sigut privatitzades, i en aquests moments són gestionades per empreses privades, que per augmentar el benefici retallen en personal i en serveis”.

Segons la diputada d’esquerres l’opció de les residències públiques, gestionades públicament, directament per la Conselleria de Benestar Social és la millor opció, “cal evitar que siguen empreses privades les que gestionen les residències, perquè el benestar dels nostres majors ha de ser un dret i no un negoci”.



30 d’agost de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

No hay comentarios:

Publicar un comentario