viernes, 13 de agosto de 2010

Comarques del Nord

EUPV EXIGEIX LA COMPAREIXENÇA DE GERARDO CAMPS PER EXPLICAR LES PREVISIONS SOBRE LA CIUTAT DE LA MÚSICA

Marina Albiol, diputada d’EU, considera que podem estar novament davant d’un projecte fantasma i compara aquesta iniciativa amb altres projectes que tampoc han arribat encara a ser una realitat, com és el cas de Mundo Ilusión o la Ciutat de les Llengües.

La diputada d’Esquerra Unida a Les Corts, Marina Albiol, recorda que el projecte de la Ciutat de la Música a Benicàssim es va anunciar en l’any 2006 i res més s’ha sabut d’ell, per això ha anunciat avui que demanarà la compareixença en la cambra autonòmica del Conseller d’Economia, Gerardo Camps, per a que explique a tota la ciutadania quin és el futur de la Ciutat de la Música de Benicàssim.

Albiol considera que els veïns i veïnes de Benicàssim i la resta de comarques de Castelló tenen dret a saber quina és la previsió del Consell respecte a aquest projecte, “va ser anunciat a bombo i platillo pel President Camps fa ja quatre anys, però a hores d’ara encara no és una realitat”.

La diputada d’Esquerra Unida considera que podem estar novament davant d’un projecte fantasma, “que es va anunciar al seu moment per fer-se propaganda i sobre el que no tenen absolutament ninguna previsió” i compara aquesta iniciativa amb altres projectes que tampoc han arribat encara a ser una realitat, com és el cas de Mundo Ilusión o la Ciutat de les Llengües.

La diputada d’EUPV insta per damunt de tot al conseller Camps a la transparència. "El que demanen es que no s’enganye més a la ciutadania”.

Albiol considera que la Ciutat de la Música, podria ser un projecte interessant per a la nostre província, “si posen les infraestructures a l’abast dels grups de música locals, si serveix per a promocionar la música i la cultura i no per a fer negoci, com ja ens té acostumats el Partit Popular”.

13 d’agost de 2010

GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA


No hay comentarios:

Publicar un comentario